April 18, 2009

To Share : Dear conscience,


Since si mood untuk bekerja ga dateng2 juga… hehehe.. here I am..

*still on mourning feeling and trying to erase it*

“When you have so many question, the truth is your possession… the answer lies within your heart” – A1 – Learn to fly

“Listen to your heart … “ Gareth gates – listen to your heart

Those are salah dua lagu dari lagu2 mellow penyemangat hati… ^^

Banyak banget keknya,, or gwe sering denger gitu lagu2 penyemangat hati… yang isinya suggests us to use our hearts when we’re stuck in some options or come to end. Seakan-akan by using the heart or ngikutin si conscience itu…. Is the last choice … good choice for deciding something. Humph… I don’t know if that way works in some or most of you guys…. But me??

Ha… never really trust that conscience…. ^^

April 17, 2009

To Share : Goodbye Pak Liverpudian :'(


Humph… what a gloomy Friday…. Pagi2 dah feeling blue…

One of my ex-team member,, beloved senior di SQE network has been officially resign akhirnya…

No speech for this.. just kinda losing him ajah… it would never be the same again keknya… though emang dia dah in my team lagi…. *left the three of us whom-have-no-that-quite-ability-to-do-with-brain* since last accidentally disaster. But still…. Losing him,, I guess my team members felt that too…

I don’t know…. Apa karena we’d been on the same team I feel the effect he made,, jadinya this farewell kinda meant so much for me,, dari semua resign-an party temen2 sekantor sebelumnya.

April 15, 2009

To Share : Don't Go!


*Spirited soul mode on*

Belakangan ini, entah kenapa dunia gwe, brasa hampaaaa banget.. Hmmm…. Bukannya hampa sih… I just kinda uncomfortable with everything involved in my times of living. Entahlah.. *sinetron mode on*

I swear…. Every second that I live, every breathe that I take… ga brasa… I did, do and am doing everything , looks busy and as if I’m busy… but semua yang gwe lakuin ga brasa apa2… doesn’t mean ga ngehasilin apa2… on behalf, I’m happy though.. kerjaan sedikit2 selese… but deep inside.. ya itu.. ga berasa… I swear.. lately I feel like I’m in zombie mode…. Mati rasa.

Kenapa?? Don’t ask me… coz I myself have no idea at all about it… kenapa ya… have you ever been on this sort of situation pals??

April 14, 2009

To Keep : Being an adult


Let me be an adult for a moment…

This will sound boring, complaining, regretting, and any of adult people would have…

Well.. tired… that’s what I’m feeling these days… I don’t know… with all these craps.. those adult problem issues…. Damn it… I hate being an adult…

I miss being depending, I miss being following..

I’m sick of being independent, I’m sick of leading…

April 6, 2009

To Share : What's wrong with being beautiful!


Another posting from the old one.... This one is my fave... mpitt... again...sorry yaa ahahahaah *Kabbbuuuuurrrr dari mpit ^^*

This is how i solved someone's problem... hahaha

Gak maksud buruk or sebagainya yah… cuma pengen membantu seorang teman melalui this media *lirak/ik izin ke saf*

Begini neh, ceritanya….

seorang temen ku,….

disela-sela percakapan antara 3 wanita gendeng dan 1 wanita cantik *wanita cantik refers to GWE, postinger nih blog huhu ;p*,,tiba2 salah satu dari 3 wanita gendeng ini, kita sebut saja saf , dia ini punya bojo, demi menjaga kerahasiaan client, kita sebut dia ‘hfz’ *siap2 pasang tameng b4 digebukin* hihi :D . nah saf ini curhat….

Kenapa orang pacaran suka brantem karena alesan ga jelas


Another posting from my old blog... and still on love crap.. mwuahahahaha


Sering banget gwe menanyakan hal itu….ke…. pasangan2 yang pacaranlah…. ;p. Banyak jawaban2 yang menurut gwe gak masuk akal sama sekali *Euww…konsultan asmara emsosi ;p*. Banyaklah pokoknya jawaban2 yg menurut gwe aneh. N gwe berkesimpulan,, mereka kebanyakan berantem cuma gara2 egoism dari ke dua belah pihak.

Contoh,, banyak banget wanita yang memiliki pacar, Sangat amat tidak suka kalu cowoknya bersenang-senang sama temen-temen si cowok. Padahal cowok getho loch…. friends are the higher priority than girlfriend (bukan begitu para pria??). Nah, cuma gara2 cowoknya gak bisa sehari ngapel (pdhl selama 6 hari tuh cowok sering banget mampir ke kos) karna hang out ma temen2 cowoknya,, si cew tiba2 bisa brubah jadi monster yg amat sangat menyeramkan. Begitu banyak manuver2 keji yang dilakukan untuk menggagalkan waktu bersenang-senang si cowok.

To Share : Cinta Sakit Mata


Huooii...first posting in my new blog.. hohoho ^^ yang kmaren2.. forget it ajah.. sounds banyakan ngeluhing-nya hihihi (not that good for first posting ^^) let's start with... kinda magical posting duoonk.. ^^

Tp sama ajah.. first posting ini juga dari blog gwe yang lama,, rencananya gwe mo majang postingan2 gwe dari blog gwe yang lama.. maksutnya mo rearrange document of my stories in one organized place ajah...

this one is kinda love crap thing... hohoho ^^... so...happy reading yaa...

Belom ada isinya...


*This blog is officially contructed ^^*

First posting... di atas neyh... huhuhu Happy blogging then...:p