April 16, 2011

To Share : My first quater-life epistaxis


*Postingan pagi*
cass mimisan :D #pentingya

Gara2 insomnia kumat, and semalem baru tidur jam 3 pagian @_@ trus tetep aja kebangunnya mah jam 5 -_-" tapi heran, ga kek 2 hari sebelumnya which emang ga enak mulu tiap bangun, brasa dimasukin angin mulu n enek n mual n pusing. I felt this super dizziness on behalf of my scull, tapi itu emang gitu kok kalu gwe masuk angin. N lagian it makes sense dengan cuaca nowadays and beberapa minggu lalu gwe juga kena flu2an gituh and also i'm on my period. Trus tadi pagi, si masuk angin udah totally sembuh, pas mata melek... nyalain TV trus ujug2 brasa ada cairan keluar dari idung, gwe kira ingus encer biasa eh ga taunya.... darah *jeng jeng* *laguserem* :D Halah!

Sebelum melebar kebantal gwe n menodai seluruh seprei.... ya ditisuin lah itu idung, but ga mo berenti bo!! kinda panik, but anyway, i felt cool juga hehehe :D lha yang terbersit si sam winchester whenever he uses his psychic ability mesti dia mimisan :D eh jadi pen ngaca.... ternyata... damn i'm awesome *stress*. Tapi ya se-aswesome apapun tetep aja panik ini darah ga brenti2 sampe sebanyak tisu abis, akhirnya alhamdulillah berenti juga.

April 15, 2011

Share Lagu : Ultra - in your smile!




Blowing in the wind, floating in the magic
Listen as he sings, he's beautiful
Innocence begins, as happy as it's tragic
Never even sinned, so beautiful

Don't look that way
Cause i can't stay


You've Got to believe me 
I only want to see me in your eyes
In your smile..


Has it crossed your mind that it is your image i see as i sing that song :) 

Thank you, grumpy  ^^



it's the gift of the day *seriously*



Well i don't if i'm being so overreacting or what.... but yeaayyy.... in my pms's bad bad mood, in my idleness, it was just the only cure when i type the keyword "codered scarlet album download" and there it goes.... i found this full album file T_T #pengennangis trus nyari lagi di si mediafire album crimson and missin' you already..... n guess what?? nemu lagii... How i love the mediafire thing T_T #masihpengennangis

Seriusan! heran deh.. tiba2 aja pelangi muncul, burung2 bernyanyi bersautan, hujan uang, ombak saling berkejaran, langit cerah, neil, roger, lee n phil di sebelah gwe #eeaaaa =))