February 23, 2011

Share Lagu : Hanson - MmmBop

Ola,

well sharing music for a while ah :) 


Masih inget hanson? kmaren nemu thread di kaskus, penampakan baru hanson yang ternyata si adek kakak bertiga ini masih exist , even ada album barunya Juni 2010 kmaren called "Shout it Out", gwe juga baru tau hehehe :D

Well gwe bukan fansnya hanson, just enjoying their music one or two, n they're great :). 



Masih inget si lagu pertama mereka Mmmbop? iya, video klipnya 2 anak ABG just having some daily fun day, dimana si zac (drummer) masih segede upil, Taylor (keyboard + vocal) masih cantik n ga jauh beda sama kate hudson, n Ike (guitar) masih kek abang2 tukang lidi2an di SMP gwe :D. 

Well itu lagu dari dulu gwe dengerin, tapi ga pernah bener2 liat or tau liriknya, biasanya gwe kalu humming cuman apal reffnya doank yang ngulang2 "Mmmbop" doank. Well gara2 kmaren itu nyari2 album barunya hanson yang isinya lebih dewasa, gwe jadi nyari itu si MMbbop lirik. n isinya.... WOW.... di kala itu, di kala umur kita masih labil2nya.... di kala mungkin kalu dibandingin sekarang, musisi seumuran mereka isi lagunya sebagian besar kacr*t #justsaying no offs buat yang suka :) , ntu lagu Mmbop walopun reffnya kedengeran labil, but... wew... dewasa maaan! *halah*

buat yang kangen n pen liat ababil taon 90an, here it is... Hanson with Mmmbopp, taken from their debut album "in the middle of nowhere" :




n here's the lyrics :

MmBopp 


You have so many relationships in this life
Only one or two will last
You go through all the pain and strife
Then you turn your back and they're gone so fast
Oh yeah
And they're gone so fast, yeah
Oh
So hold on the ones who really care
In the end they'll be the only ones there
And when you get old and start losing your hair
Tell me who will still care

Can you tell me who will still care?
Oh care

Mmmbop, ba duba dop
Ba du bop, ba duba dop
Ba du bop, ba duba dop
Ba du
Yeah
Mmmbop, ba duba dop
Ba du bop, Ba du dop
Ba du bop, Ba du dop
Ba du
Yeah

Oh yeah
In an Mmmbop they're gone
Yeah yeah

Plant a seed, plant a flower, plant a rose
You can plant any one of those
Keep planting to find out which one grows
It's a secret no one knows
It's a secret no one knows
Oh, no one knows

Mmmbop, ba duba dop
Ba du bop, ba duba dop
Ba du bop, ba duba dop
Ba du, yeah
Mmmbop, ba duba dop
Ba du bop, Ba du dop
Ba du bop, Ba du dop
Ba du, yeah

Oh
Yeah oh

In an mmm bop they're gone
Oh yeah oh
In an mmmbop they're gone
In an mmm bop they're not there
In an mmmbop they're gone
In an mmm bop they're not there
In an mmmbop they're gone
In an mmmbop they're not there
In an mmmbop they're gone
In an mmmbop they're not there
Until you lose your hair
Oh
But you don't care

Yeah
Oh yeah oh oh
So hold on the ones who really care
In the end they'll be the only ones there
And then you get old and start losing your hair
Tell me who will still care
Can you tell me who will still care?
Oh care

Mmmbop, ba duba dop
Ba du bop, ba duba dop
Ba du bop, ba duba dop
Ba du, yeah
Mmmbop, ba duba dop
Ba du bop, Ba du dop
Ba du bop, Ba du dop
Ba du, care

Can you tell me? oh
No you can't 'cause you don't know
Can you tell me? oh
You say you can but you don't know
Can you tell me? oh
(Which flower's going to grow?)
No you can't 'cause you don't know
Can you tell me? oh
(If it's going to be a daisy or a rose?)
You say you can but you don't know
Can you tell me? oh
(which flower's going to grow?)
No you can't 'cause you don't know
Can you tell me? oh
You say you can but you don't know
Oh yeah
You say you can but you don't know
You dont know
You dont know, oh

Gimana gimana? dewasa toh? berpikiran ke depan... futuristik.. spektakuler... mutakhir... *iyetaulebai*

N Hoo.. yang mo liat penampakan mereka sekarang , here it is :


Udah pada gede yaa.... Zac dah jadi a man, Tay udah cowok-an (mirip ronan ga sih? :D, just saying) n Ike udah ga kek abang2 lidi2an di smp gwe :D *sorry Ike*


that's it for the music from the past people :)


"The antiques will never fail to fancy"


Image : http://2.bp.blogspot.com/_OukHMv_EbZ4/TQDphY8a6gI/AAAAAAAAAGA/ad94-ow6MFs/s1600/Hanson.jpg
video : Youtube :)

4 comments:

  1. huweeeeee ak suka mereka dan jangan salah.. ak masih suka update mantengin lagu2 baru mereka lo mbak.. kalo ga suka lagunya ya ga aku donlod.. hahahaha

    ReplyDelete
  2. hoo iya kah?? hihihi.. baru nengok lagi kmaren hehehe :) aku cuma beli albumnya yang underneath... yang penny n me itu... lucu2 lagunya :) hehhehe :) he anaknya tay udah 3 masa -_-" #pentingbanget

    ReplyDelete
  3. jiah... kau membuka luka lamaaa... wakakaka... *sssttt.... =))

    ReplyDelete
  4. @chocky : grakgrkagrakgrak =)) seriusan, kalu kau ga komen.. i did not remember any of that sin =))

    ReplyDelete